Thursday, 4 October 2012

(^_^)....

Orng kata walaupon luaran nmpk hppy.....
tp dalaman...hati kita dan tuhan ja yg tahu....
xsemua bnda semua orng akan nmpk ....
tp dalam hati aku...aku ja yg tahu....

xda sapa2 yg dpt tahu apa dlm hati aku nie....

aku dh lama down....tp xda sapa perasan....
hati aku..jiwa aku....
xda sapa yg dpt perasan..

mungkin si S sngka aku selama nie hppy...
tp ada ka si S tahu apa dlm hati aku...
aku down dh lama....
tp aku still ada kat belakang die xkira apa2 pon yg berlaku...

tapi kat belakang aku...sapa yg ada...
..... bagi aku rehat untuk ilangkan down aku yg dh berbulan2 nie...



Monday, 1 October 2012

sampai bila

dari dulu sampai skrng..
keadaan masih sama...
xkiralah rumah lama or baru....

berubah lah...aku gan S dh xmmpu nk tahan lagi...
nk tegur dh besar...
tp cuba ;lah pikir...
xkan korng nk jd mcm nie je....

pikir k.......

Thursday, 27 September 2012

='(

bila aku sedih..
aku try untuk sorokan pada die...
bila aku menagis...
aku try untuk tidak tunjuk pada die...

aku cuba jadi pendiam dh tidak suka bercakp..
skrng aku bkan diri aku lagi....

dan aku rindu diri aku yg dulu....

aku manusia juga...
tp kenapa aku perlu berubah unutk jadi bukan diri aku,,,

Friday, 21 September 2012

cabaran

aku tahu keadaan mnjd makin sukar bagi aku gn S..
tp aku tetap berpura yg aku masih boleh bertahan...
untuk mmberi semagat pada diri S..
walaupon aku makin lemah....
tp yg baiknye..diri S makin mmpu bertahan

hati

mungkin bnyk benda yg dh berlaku....
dan aku x mmpu kata apa2....

jiwa aku,
hati aku,
perasaan aku,
keadaan aku,
sakit aku,

aku tolak ketepi untuk liat orng semua mnjadi baik..
aku tahu aku lemah..tp aku try untuk bertahan dgn apa cara sekali pon..
aku harap kekuatan aku masih ada..

Thursday, 13 September 2012

binggung

...............first......aku x tahu nk ckp apa dah..
memang sgt2 binggung gan keadaan nie....lagi pon apa aku mmpu buat...
aku manusia biasa juga...sakit 2 memang ada...tapi aku terpaksa tempuh la...
bab dah itu jalan yg ada........

Wednesday, 4 July 2012

????

aku x pasti....
apa yg dh berlaku...
dan aku xpasti.....
apa die sedar or x....
sometime aku tired gan semua nie......
need rest sometime......
hmmmmm