Sunday, 6 November 2011

light

........mcm mana nk mula.............
kdng2 kita rasa apa yg kita punya,,,,mcm bukan kita punya........
kdng2 pula kita rasa yg bukan kita punya.........tp rasa mcm kita yg punya........
dari dulu smpailah skrng.........=)
keep smile.....2ja yg leh aku wat.......
dieorng x sedar ke......or saja2 wat x sedar..............
harp2 ada lah cahaya yg leh terangkan diri aku nie.....=)
huhuhuh
walauapa2 pon/////////...aku kena wat lek ja......mcm selalu.....
stay in deep dark, make your life know real pain
=)

Tuesday, 25 October 2011

sedar

die masih x sedar yg aku kat depan die......
aku dh x tahu nk wat apa dah........
aku boleh tersenyum ja.......
dan hnya mmpu pikir pasal die ja wat masa sekarng....
walaupon die x pernah sedar yg aku ada.....

Friday, 14 October 2011

4...or 3

dari dulu aku asik pikir pasal nie.........
sama ada dieorng ada 4 or ada 3 ja...........
tapi bagi aku dieorng seperti ada 3 ja.......
dgn apa yg pernah aku tgok dan lihat....
aku rasa 3 lg baik unutk dieorng.........
dan yg ke 4 seperti tidak wujud .....
aku berani kata....
sebab aku sendiri yg rasa...

Friday, 26 August 2011

cerita

jika dunia yg kita bina....
musnah dan hampir rapus...
kita hnya mmpu bertahan dan berdiri....
agar kita tetap berdiri.....

mcm2 dah pernah berlaku kat aku.............
mcm pic kata atas tulis....
lebih baik biarkan daripada kita yg akan sakit...
memang betul pon....bab aku dah bnyak kali kena.......uhuhuhuh
last2 aku yg sakit.........
dulu aku ada cerita aku sendiri....tp skrng dah ilang.....
cerita 2 bermula sejak aku mula2 masuk kolej aku.....
sehingga semua yg telah kitaorng bina hilang.....
=)
aku cuba pernah cuba satukan alik....
tp benda 2 dah jad lain sebab sikap pentingkan diri dieorng........
sehingga satu tahap aku dah rasa betul2 sakit....
aku wat keputusan ilangkan diri....
dan skrng sorng pon aku x jumpa....
yg paling penting aku hppy.......
dgn keputusan aku....
bab bnyk hikmahnya....

Wednesday, 24 August 2011

=)

aku x tahu nk ckp apa....
tp benda yg sama ja yg berlaku....
aku dah penat mcm nie
aku betul2 nak undurkan diri dari semua nie......
tapi bukan skrng ...
aku kena bertahan lagi sikit............
apa2 pon yg berlaku aku akan cuba...

Sunday, 7 August 2011

berubah,....

ari 2 aku tol2 nmpak die.....tp nape die dh berubah jd makin teruk....
walaupon aku nmpak die happy........
hmmm...napa lah die leh jd mcm 2....
nk sepak krng anak orng...nk tumbuk krng anak orng.......
hmmmm...serious sedih gk..........

Sunday, 24 July 2011

kenapa aku setia dan jujur????

ramai yg tnya aku,,,,,,napa aku leh jd budk jujur gan setia........bnyk kali juga aku jwb smpai naik penat lorh.......=.=''

jujur

1. bab aku selesa jd jujur...dr dulu agi.....
2. mungkin aku kurng minat nk berbohong kot....
3. bab aku x suka ditipu...
4. yg pling penting....itu diri aku......

setia

1. supaya psngan aku happy......
2. supaya kitaorng kekal lama....
3. bab itu diri aku....
4. bnyk benda yg menyebabkan aku setia.....

Tuesday, 12 July 2011

Dying Hurt'' true hurt''

orng kata setiap perkara tentu ada perubahan, xkira cepat atau lmbat.....
tp aku dh tempuh bnda nie lama......sejak dulu....
aku ingat akan ada perubahan............tp masih sama...........masih berlaku...
apa salah aku...........aku still jd yg diabaikan..........yg disakiti.......
aku nie manusia juga..........ada hati gn perasaan..........
kalu aku nie bukan apa yg dieorng mahukan..........kenapa dieorng x ckp ja....
kenapa dieorng msih wat aku sakit..........
aku dh puas menagis...........terlalu puas.....sampai dh xtahu nk ckp apa........
tiap2 benda yg dh berlaku.....aku x pernah lupa........aku simpan bnda 2 semua dlm otak aku.....
pernah smpai satu tahap aku dh give up........
tp kenapa aku masih hoping.......dan harapan aku x pernah nk ilang.....dan aku still boleh bersabar untill skrng..............walaupon apa yg aku rasa benda 2 betul2 sakit......
tp aku masih duduk kat situ dn terus 2gu.............
pernah satu hari 2 aku terpikir.............sapa aku dlm hati dieorng?????.......
kalu aku betul2 x diperlukan.............dan kalu benda nie masih x berubah......
satu hari nnti aku yg akan PERGI...
itu harapan last aku.....

Wednesday, 6 July 2011

tipu sunat....hmmm

hmmm...mcm mana nk mulakan...
aku x tahu....mc nie la......mak gn ayah aku selalu pesan kat aku....

1.jgn merayap mlm2 kat kl 2, aku ckp gn mereka aku duduk umah ja mlm2..(padahal hapir tiap malam aku kuar..kdng2 x alik umah)

2.cuba2 berjimat kata mak, aku ckp gn mereka aku x boros pon..(padalah hampir tiap hari gi karok,,jln2..)

3.jgn ponteng clss, aku ckp gn mereka, orng x pernah ponteng...(padahal bnyak kali gak lah aku xdng clss,aku bukan wat apa pon cuma terlajak tido...bab 2 x leh dtng..=))

4.jgn kuat merokok,,,aku ckp gn mereka, xda lah...xkuat pon...(padahal sehari sekotak abis..)

bnyk gak luk yg aku tipu sunat kat parent aku.........bukan x mau terus terang......aku cuma takut ja............sory ya...=P

Wednesday, 29 June 2011

nak karok.....

aku nie tetiba ja karok.........................=.=''
aku xpasi virus dr sapa.................
kalu aku ingat aku nk gi bunuh orng 2....
suara bkannya best pon.......tp leh la nk ilangkan streessssssss...........

tp x pa.......sempoi ja.....
=P

Monday, 27 June 2011

ramai ckp aku nie mcm orng napel...=.=''

kat sini aku nk ckp perbezaan aku gn orng napel....

1.krng cuba cek wallet kitaorng orng.....kat wallet aku mesti kau jumpa MYkad,,aku ulng MYkad,,,,,tp kat dieorng x da...

2.patu korng tgok cara aku dressup gan dieorng......aku smart sikit lol.(ceeeeeeeeeeeeeeh perasan lebih).

3.yg paling penting....aku fasih ckp bm

aku kurng pasti...napa lah ramai ckp yg aku nie orng napal.....

1.time aku kat kedai nk beli air...tokey 2 tnya aku...."lu nie napel ka" =.=''

2.time aku nk 2gu bus......ada mamat nie ckp cina gn aku...

3.yg palig best aku kena tahan gn polis....hmmm

Sunday, 26 June 2011

start


name : dying hurt
umur : hmmmmmm...=.=''(muda agi)
relationship status : single je
nickname : iban (orng tertentu ja leh pnggil) , emy
....................................................................
aku duduk kat kl bab stdy kat situ....
aku dari melaka nk ckp dari sarawak pon leh...
mungkin aku manja...tp aku ganas...
xtahu napa....sejak azali kot..... =P
aku akan luahkan segala2 nya kat sini.....
ok byeeeeee....